Boerewa reviews

What do our customers say?

4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent82%
Very good6%
Average6%
Poor6%
Terrible0%

Write your own review...

Excellent

Rated 5 out of 5
29 Jan 2021

Was skeptical ordering from London but pleasanty surprised by friendly and superb service from start to finish. Best quality products as well 👌

Phumza

Bietjie teleurgesteld

Rated 3 out of 5
18 Dec 2020

Goeie kwaliteit produkte en hulle lewer af in 2 dae. Vriendelike aflewering. Maar n produk was nie afgelewer nie, waarvoor ek betaal het, hulle was bewus daarvan en dis 10 dae later…hulle het steeds geen kontak met my gemaak of die produk afgelewer nie. Daarom gee ek n average rating.

Jaqui

dankie

Rated 5 out of 5
20 Nov 2020

My kinders is al liewer vir die boerewa oom as vir my. as hy hier stop hardloop hulle hek toe en help gretig uitpak. Begin ook dadelik eet. dankie vir die wonderlike diens en dat alles altyd vars is.

carien

Pryse

Rated 2 out of 5
5 Nov 2020

Sedert die webwerf opgedateer het is, het die pryse ook gestyg. Van julle pryse is veel duurder as wat in winkels of slaghuise is, eat dit moeilk maak vir ons wat ons sente moet omdraai om te oorleef.

Marlien

Baie baie goed!

Rated 5 out of 5
2 Nov 2020

Ek het ‘n goeie en nuwe manier gevind om heerlike vars produkte te bestel!

Susan

Excellent concept!

Rated 5 out of 5
21 Oct 2020

Good service, hassle-free and good quality products!

Marlize Pretorius

Best "Local" is lekker

Rated 5 out of 5
7 Oct 2020

As ek myself kry bestel ek by boerewa. Dis darem soveel makliker as om in die ry te gaan staan by die winkel en boonop is dit vars. Ek is mal oor julle produkte, het julle al vir baie aanbeveel.
Hou so aan ” Boerewa” span

Celest

Sal verseker aanbeveel

Rated 5 out of 5
20 Sep 2020

Goeie pryse, vars produkte ek is verseker ‘n gereeld klïent van nou af!!!!

Chantal

Baie geslaagde proeflopie

Rated 5 out of 5
4 Aug 2020

Ons is meer as beindruk met nie net die diens nie maar ook die gehalte van die produkte en die verpakking daarvan. Alhoewel dit as ‘n proeflopie beskou was, is ons optimisties oor toekomstige bestellings. Die webtuiste is ook uiters professioneel en vergelyk met van die beste ander aanlyndienste. Voorspoed!

Sarel en Marie Huyser

What more can I say than Awesome

Rated 5 out of 5
6 Jul 2020

What a pleasant experience ordering form Boerewa! I found a great and convenient new way of ordering delicious fresh produce.
I ordered on Saturday and received my order on Monday.
I can tell care has been taken whith cleaning and packaging of the vegetables.
The veggies are fresh and really good quality- not these tiny samples we get at the supermarket.
They also have interesting combo’s of mixed veg and stir-fry which makes for a very welcome change to the usual brands.
I’m very happy with the quick and friendly service too.
Thanks guys!! I’ve already started referring you

0827521206

Goeie diens en mooi vars groente

Rated 5 out of 5
10 Jun 2020

Baie dankie vir die mooi vars groente en dis netjies verpak.

SARIE NELL

Verkeerde bestelling na my toe gebring

Rated 4 out of 5
6 Jun 2020

Bietjie teleurgesteld. Het Donderdag bestel en toe die aflewring nou by my kom, is dit glad nie wat ek bestel het nie. Het dit teruggestuur en hoop en vertrou dat die fout voor die einde van die dag reggestel sal word.
[Update] Die fout was binnekort reggestel!

Corrie Venter

Uitstekend!!

Rated 5 out of 5
2 Jun 2020

Gerieflik, goeie pryse en flink diens!
Als is heerlik en die vrugte stroopsoet!

Marieta

Satisfied customer

Rated 5 out of 5
14 May 2020

Good service, on time and easy to order

Christa

Fantastic quaility

Rated 5 out of 5
5 Apr 2020

The quality of the groceries delivered to me was superb. Im satisfied with my entire ordering experience. Very well done.

Michael

Absolutely Amazing!

Rated 5 out of 5
5 Apr 2020

Very impressed with service, speed and convenience of shopping with Boerewa. After the set up, online shopping becomes a breeze.

Andrew

Shopping cart

Shop
0 Wishlist
My account

Sign in

No account yet?